RISICO-ANALYSE BEDRIJVEN 2016

Moderne bedrijfsverzekeringen verdienen aandacht.    De ondernemer in 2016 verdient met name op verzekeringsgebied aandacht.     
 
De gemiddelde mkb-er werkt hard aan de toekomst van haar bedrijf. Naast de inspanningen om werknemers te motiveren een optimale prestatie te leveren, loopt een ondernemer veel risico.  Zij dient te letten op de continuiteit van de onderneming, het wagenpark, omzetgroei, HRM, ziekteverzuim, zo maar een paar onderwerpen die ieder op zich de juiste aandacht verdienen.   En dan liefst ook nog tegen een redelijke winstmarge of ondernemersloon.    Dat vergt continu kwaliteitsbewaking.  Neem je teveel risico als ondernemer, dan ligt faillissement op de loer.   Risicomijdend gedrag leidt niet tot de gewenste groei.   
 
Dat geldt ook voor het vak van bedrijfsverzekeringen.  Waar moet je als ondernemer op letten, welke risico-analyse maak je dan, wat verzeker je en wat niet, is de R I en E op orde, ben ik juist verzekerd op het moment dat zich een schade voordoet en waar kan ik met mijn vragen terecht en welke ondersteuning krijg ik dan.  Of weel ik als ondernemer onvoldoende welke risico's ik echt loop, als het misgaat ?  
 
Wij nemen vanuit onze specialiteit de ondernemer het denkwerk op verzekeringsgebied uit handen, zodat de ondernemer zich kan richten op het ondernemen zélf.   Ons aanbod laat zich vertalen van arbeidsongeschiktheid tot zwaardere brand- en aansprakelijkheidsrisico's alsmede collectieve inkomensverzekeringen.  Een juiste en actuele risico-inventarisatie voorkomt vaak leed achteraf.  Dat is onze inzet en niet minder belangrijk onze passie, we houden van ons vak.              
We kopen onze oplossingen in bij gerenommeerde marktpartijen met een bewezen trackrecord. (provinciaal, volmacht en beursmakelaars
Bent u  geinteresseerd in een orientatiegesprek, neem dan contact met ons op.  We lichten onze werkwijze én aanpak graag toe bij u op uw bedrijf.  
 
Met ondernemende groet,
 

Sjaak van de Vrede |  directeur-eigenaar  Bureau De La Paix