OVER ONS

  • Over ons

Mijn naam is Sjaak van de Vrede, ik ben 49 jaar, gehuwd en vader van twee schoolgaande kinderen.  Mijn gezin is mijn hoeksteen.  Ik heb hen een prominente plaats gegund op mijn visitekaartje omdat zij mijn belangrijkste inspiratiebron zijn van waaruit ik in alle rust mijn vak kan uitoefenen.  De foto is gebaseerd op het thema van de 'boomplanter'.  De boom staat symbool voor het dragen van vruchten, zo ook in een zakelijke relatie waarin 'groei' moet plaatsvinden om tot 'bloei' te komen.  Er moet ook aan 'de boom' geschud worden om mensen financieel wakker te maken en te krijgen.  Zodat er een financieel gezonde relatie ontstaat.

De 'wortels' van mijn eigen (stam)boom liggen in Zeeland, waar mijn vader een zelfstandige autorijschool had en mijn schoonvader een zelfstandig schildersbedrijf; mijn grootvaders waren respectievelijk fruithandelaar en vishandelaar, ondernemen is voor mij dus vertrouwd.  Intussen kan ik mij met een gerust hart Brabantse Zeeuw en Zeeuwse Brabander noemen, want inmiddels woon en werk ik al ruim 23 jaar met veel plezier in de economische netwerk stad Roosendaal.

Waar kunnen wij het meest 'het verschil' maken ?  We geven 'persoonlijk financieel advies' en zijn gespecialiseerd in eenmanszaken (zzp), gezinsverzekeringen (particulieren) én familiebedrijven (mkb). Daar ligt ónze advieskracht en kunnen we ons onderscheiden in kwalitijd : we nemen de tijd om uw risico's goed in kaart te brengen (inventarisatie en analyse) en bepalen samen met u welke risico's u wenst te verzekeren.  Pas als u tevreden bent over onze dienstverlening, zijn wij dat ook.  We zoeken diepgang in plaats van het snelle werk en werken klantgericht in plaats van gestandaardiseerd.     

  • Over mij

Ik heb 22 jaar in de buitendienst gewerkt voor een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij (AMEV) en haar rechtsopvolgers. Altijd vanuit mijn eigen regio.  Eigenlijk functioneerde ik al als óndernemer'  in mijn eigen 'wijk'.   Ik ben  'allrounder' maar ook 'specialist'.

Mijn directe relaties waren medewerkers van assurantiekantoren, hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs en makelaars.  Maar daarnaast (niet minder belangrijk) ook binnendienstcollega's, acceptanten, schadecorrespondenten, marketingmedewerkers, stafmedewerkers, financiers en directieleden.

Ik hecht veel belang aan een juiste, persoonlijke communicatie en ben een echte 'relatie' manager.  Een sterk punt is mijn empathisch vermogen.       In de beginjaren bestond het werk uit het begeleiden van assurantie tussenpersonen bij de verkoop, recenter werd dit een meer bedrijfskundige adviesfunctie.

Een verrijking voor mijn werk en uniek verkoop punt (usp) is mijn studie Bedrijfskunde van 2010 tot en met februari 2013.  Deze studie belicht alle aspecten van de moderne bedrijfsvoering.  Die bedrijfskundige expertise neem ik nu mee naar Buro DLP en daar profiteert u als particulier en bedrijf van.