ONZE VISIE

'Persoonlijk financieel advies kost geen geld,

maar levert geld op'

 

U kunt het internet prima benutten om u te oriënteren.  Ik heb ervaren dat relaties meestal niet in staat zijn om zelfstandig financiële (en dus complexe) producten af te sluiten zonder essentiële elementen over het hoofd te zien.

En dat is natuurlijk ook niet zo gek.  Want verzekeren is best zware kost. Buro DLP heeft ervoor doorgeleerd en verzekeringstechnische en bedrijfskundige ervaring opgedaan.  Verzekeren is een vak.  Dat kunt u ook herkennen aan de eisen die de AFM (Autoriteit Financiële Markten) stelt aan de moderne financieel adviseur die eerlijkheid en transparantie nastreeft.

Het kan geen toeval zijn dat wij in het vredesjaar 2013 ons kantoor stichtten. De grondlegger van het Vredespaleis (Sir Andrew Carnegie) en een van mijn inspirators deed de volgende uitspraak: "Niet het vergaren van geld is belangrijk, maar het verstandig uitgeven ervan". Dit geldt     zeker voor persoonlijk financieel advies in 2016.

Maar verzekeren is meer, verzekeren is ook ondernemen.  Ondernemen is onderkennen dat je niet alles alleen kunt. Ondernemen is de kracht om mensen om je heen te verzamelen die jou aanvullen of compenseren.   Buro DLP beschikt over een uitgebreid netwerk en een  prima backoffice organisatie. (daar worden uw polissen opgemaakt, schades behandeld etcetera, feitelijk het service-apparaat van Buro DLP)  Hiervan kunt u nú profiteren.

Als u dit onderschrijft, bent u van harte welkom bij ons kantoor.