ONDERNEMERS OVER ONS

 

Andre Hornstra, eigenaar van Financieel Adviesbureau

drs. A.F. Hornstra te Papendrecht (regio Rotterdam)

'Ik heb Sjaak leren kennen als een enthousiast gedreven en energieke collega die heel veel energie in zijn netwerk en klanten steekt. Sjaak denkt in oplossingen in plaats van problemen. Daarbij is hij vindingrijk, creatief en let op details. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Sjaak zijn motto met Buro DLP "Buro DLP maakt het verschil" waar maakt. Heel veel succes Sjaak!'

Erik Dorst, eigenaar Scheidingszorg op maat te Goes

(regio Zeeland)

'Sjaak heb ik leren kennen als een zeer bevlogen professional die hart heeft voor de zaak. Hij weet zijn kennis en enthousiasme moeiteloos over te dragen en houdt daarbij altijd de belangen van de klant in het oog. Daarnaast bruist hij van creativiteit en levenslust wat hem een zeer prettige collega maakt om mee samen te werken. In de wereld van financiële dienstverlening is Sjaak iemand die opvalt door integriteit en betrouwbaarheid. Daarmee maakt hij het verschil'.

Evert-Jan van der Veen, eigenaar Veen Maximaal Wonen en

Verzekeren te Breda (regio West-Brabant)

'Sjaak is een geweldige accountmanager geweest bij ASR. Altijd gedreven en betrokken. Tevens hart voor de zaak en bereid mee te denken met je als ondernemer'.

Kees Schuijt, directeur Veldsink-Schuijt Adviesgroep te

Zevenbergen (regio West-Brabant)

'Sjaak van de Vrede is vele jaren onze accountmanager geweest in dienst van ASR. Zowel op het gebied van levensverzekeringen en later ook levensverzekeringen gecombineerd met schadeverzekeringen (gemengd).
We hebben Sjaak leren kennen als een zeer betrouwbaar, hardwerkend, vriendelijk en positief mens. Sjaak zag overal kansen en wist mensen te motiveren. Ook buiten het werk om hadden wij een goede band met elkaar.
Sjaak, ik wens jou al het beste toe in je nieuwe functie'.