DE LEUKSTE POLIS

Buro DLP introduceert De Leukste Polis.  Na een grondige inventarisatie vertrouwt u úw verzekeringen toe aan het advieskantoor van uw keuze.  Over het algemeen wordt er dan een verzekeringspakket afgesloten en blijft het hier vaak bij.  U heeft vervolgens jarenlang te maken met dezelfde verzekeringsmaatschappijen, waarbij uw pakket gewoon elk jaar verlengd wordt.   Niets mis mee, dit kan een goede keuze zijn, maar het kan béter.

U mist nu vaak feitelijk élke actuele verbetering, die gerealiseerd kan worden in uw pakket.  Die verbetering ontstaat doordat we leven in een concurrerende wereld en aanbieders van producten ú graag als relatie verwelkomen.   Wij ook.

De Leukste Polis zorgt ervoor dat u en wij niet vastroesten in het gewoonweg verlengen omdat dat gemakkelijk is, nee, dit systeem houdt u én ons scherp en we zorgen ervoor dat als u dit wenst aanbieders voor u in beeld komen zodra het interessant is voor u.  Dat doen we door het aanbieden van onze seizoenkaart.

Polisvoorwaarden en dekkingen verbeteren in de loop der jaren en premies worden elk jaar aangepast door de aanbieders van financiële producten.  Wij zorgen ervoor dat u bij blijft én kunt rekenen op de beste kwaliteit producten en best geprijsde aanbiedingen die we voor u kunnen realiseren.  Wij zijn hierin honderd procent onafhankelijk en honderd procent transparant.

Waar schuilt het 'geheim' van De Leukste Polis (seizoenkaart)  in ? 

Wij stellen voor u uw eigen pakket aan verzekeringen samen en kunnen voor u 'verzekeringsinkopen' doen bij  ruim 120 aanbieders.  Normaliter ontvangen we onze beloning via de aanbieder, bij de seizoenkaart niet.  We halen alle beloningen uit uw polissen en rekenen met u af op basis van de afgesproken dienstverlening. En dat scheelt !  Het initiatief ligt dus bij óns en níet bij de aanbieders van de producten. Voor De Leukste Polis meer werk maar voor u meer voordeel. Kortom, u en wij zitten aan het 'stuur'.    

De Leukste Polis Seizoenkaart.   

'we stellen het beste van al onze verzekeraars voor u samen'  en u betaalt uitsluitend voor wat u afneemt. 

Wilt u ook in aanmerking komen voor de DLP seizoenkaart  en/of in een persoonlijk financieel adviesgesprek met mij ervaren dat er meer te koop is 'onder de hollandse zon' ?   Gewoon even bellen voor het maken van een afspraak.  Dan komen we graag langs.

Of stuur een email bericht via ons contactformulier, dan nemen we met u alsnog contact op.

Met ondernemende groet,

Sjaak van de Vrede

directeur/eigenaar