COLLEGA'S OVER ONS

 

Frans Niël, technisch adviseur a.s.r. verzekeringen

(regio Brabant)

'Ik ken Sjaak al jaren als collega. In het begin had hij de discipline schadeverzekeringen en is later overgestapt naar de leven-branche dus in beide disciplines is hij gepokt en gemazeld. Sjaak is een enthousiaste doorzetter die kennis van zaken heeft, integer is en de belangen van zijn klant centraal stelt. Met zijn tomeloze energie zal hij zeker ook in zijn eigen bedrijf , Bureau de la Paix, weer het beste voor zijn klanten weten te adviseren'.

 

Raymond Hendriks, senior accountmanager Intermediair &

Volmachten bij DAS   (regio Rotterdam)

'Sjaak is een enorm hardwerkende en gedreven persoon die het klantbelang centraal stelt. De wil en motivatie om zaken te willen verbeteren en bespreekbaar maakt binnen het team is hier een voorbeeld van. Zijn nieuwe uitdaging als zelfstandige is ook een logisch gevolg en ben ervan overtuigd dat elke klant de voordelen van zijn kennis en ervaring in het vak zal ervaren'.

 

Walter Moes, accountmanager bij a.s.r. verzekeringen

(regio Den Bosch)

'ik heb met Sjaak van de Vrede samengewerkt tijdens de leergang Bedrijfskunde en hem leren kennen als een integere, enthousiaste persoon, die over veel vakkennis beschikt. Met zijn aanstekelijke enthousiasme in combinatie met zijn grote mate van betrokkenheid wist hij de teamontwikkeling te stimuleren, waardoor groei ontstond'.

 

Frans Roos, teammanager Financieringen bij

a.s.r. verzekeringen  (regio Utrecht)

'Ik heb Sjaak leren kennen als iemand met hart voor zijn klanten. hij gaat 100% voor hen. Naast zijn vakbekwaamheid, inlevingsvermogen en doorzettingsvermogen is hij altijd zeer betrokken en ook sociaal. Kortom ik doe graag zaken met hem'.

 

Ondernemers en collega's, hartelijk dank voor deze persoonlijke woorden.

We vertrouwen erop dat ú hetzelfde 'warme bad'  mag gaan ervaren en zien uit naar een betekenisvolle en prettige samenwerking.

 

Graag tot ziens bij Buro DLP